Despre noi

Casa noastra este cuibul nostru, locul in care ne incarcam de energie pentru a putea lua de la capat, zi de zi, efortul la care impactul cu lumea inconjuratoare ne supune.

Nicaieri nu este ca Acasa. Lucrurile familiale care ne umplu spatiul ambiental sunt comorile noastre, iar spatiul, in sine, este locul miraculos in care ne remonteaza. Pentru a fi mereu un loc deosebit, trebuie sa-i schimbam mereu forma.

Vreti ceva nou si placut? Noi suntem gata sa va ajutam: cu idei pentru amenajarea interiorului, venite de la specialistii nostri, cu tot ce este necasar pentru a schimba lumea interioara a “cuibului”, obiecte decorative din diverse materiale si corpuri de mobilier, portelanuri si obiecte de decor din cele mai diferite.

In magazinul nostru, fierul forjat isi imbina eleganta si este bun prieten cu lemnul, ceramica, sticla, tesaturile de tot felul, pentru a crea o ambianta noua in casele Dumneavoastra, conforme cu dorinta Dumneavoastra sau la recomandarea designerilor nostri.

Schimbam ambientul si dam lumina noua in sufletele oamenilor, de peste 12 ani iar experienta ne confirma ca facem cu succes tot ce facem.

Cu acelasi drag, va oferim obiecte decor pentru gradina Dumneavoastra care vor completa splendoarea verde cu rafinamentul mobilierului de altadata.

Vreti o viata noua, luminoasa? Schimbati ambientul casei cu ajutorul nostru.

                                                                                                                    

                                                                                                   Va asteptam la DECORER.