Politica de retur

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative. Conform legislatiei in vigoare politica de retur a produselor se aplica numai pentru achizitiile facute de persoane fizice.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Clienții care nu sunt mulțumiți de produs îl pot returna și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos, in termen de 14 zile de la primirea acestuia (conform Ordonantei de Urgenta nr.34/2014). Înainte de a returna produsele, clienții trebuie să notifice prealabil comerciantul în scris către adresa de e-mail office@decorer.ro, unde vor specifica următoarele:

-     produsul/produsele pe care doresc să le returneze

-     motivul returului, in eventualitatea inlocuirii acestuia

-     opțiunea înlocuirii sau rambursării sumei (caz in care trebuie mentionate explicit datele bancare necesare restituirii banilor: nume si con IBAN)

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Costul transportului este in sarcina clientului, iar in caz de retur taxa de transport achitata la livrare nu se restituie.

Produsele sunt restituite la adresa:

PRO GSM SRL

str. Alessandria, nr. 4

Alba Iulia, România

0749 062 865

Avand in vedere prevederile legii 249/2015 actualizata, produsele se returneaza doar in ambalajul original. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat; Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014. 

Dreptul de retragere nu se aplica in cazul  persoanelor juridice.